Administrator
batoRyfans napisał:
No tez dzisiaj to zauwazyłem... doł awinoł sie na góre i jest praktycznie nieczytelny...
juz jest ok
anty żydzew
Balkoniarz
WSzyscy na Widzew....
Spiel sie zaczyna o 12 więc zbiórka w SOBOTĘ o 11 na rynku. Wiem że na boczne jest dwadzieścia minut ale może ktoś będzie chcioł pojeśc wypić piwko po szwendać się po tauzenie no nie wiem 11 to jest zajebista godzina !!!!!!
UWAGA UWAGA INfO MOM DLA CIEKAWSKICH !!!!!!!!!! MOM ZDJĘCIE NIEBIESKICH ZROBIONE PRZED WYJAZDEM NA OBÓZ KTOŚ CHĘTNY PROSZA SIE ZGŁOSIĆ NA GADU :d Pzd :)
Ostatnio edytowany przez ama (2009-02-05 14:10:13)
Administrator
Kacza napisał:
Panowie kto sie jutro wybiera na estadio ??
a co dają ?
Administrator
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA TRANSPARENTY, DZIEKUJE ZA ODSNIEZANIE ! niestety wyszlo jak wyszlo... dla mnie tragedia
Na pewno jak by my wygrali to nikt by nie wspominał o akcji w przerwie o słabej grze i dość słabej oprawy bo na pewno nie którzy z nas spodziewaliśmy się czegoś więcej kibice się z organizowali my z siebie dali wszystko nie którzy nawet więcej a piłkarze oczywiście nas pierdolą i nie wiedzą co to jest dla nas za spiel i wyjebali nas na 0-1. Szukanie winnego w Nowackim przez trenera to chyba największy idiotyzm stawianie go nie na swojej pozycji i grając bez ani jednego środkowego pomocnika to tak właśnie mieli my wygrać ten spiel . Kurwa jest niedziela a dalej jestem wkurwiony że te szczewskie ścierwa u nos wygrały nawet rozbawiony Pawlik szalejący na parkiecie wczorej w kocu mi nie poprawił chociaż trochę humoru . Pyrsk
a propo : kto jedzie na Lechia Gdańsk ???????
Ostatnio edytowany przez ama (2009-03-01 13:43:17)
Ama zas nie mozna powiedziez ze nasi nie walczyli bo walczyliambicji nie mozesz naszym odmowic.. a co do oprawy spodziewalem sie czegos wiecej
Walka walecznością ale nie było ani jednej składnej akcji no kurwa żadnej zawiedli i tyle , coś to ale kiepsko będzie wyglądać na ta wiosna chopy szykujcie neRwy ! bo chyba bydzie nom potrzeba dużo spokoju obym sie mylił !
16-37 a jo dalij wkurwiony :d
Ostatnio edytowany przez ama (2009-03-01 15:38:01)
Balkoniarz
chopy jademy wszyscy na lechia ;D
W drodze na lechia i samej lechi mo być wesoło tzw trzy przystanki na spiel
Melanżownik
Przepraszam z góry za poprzednie posty ale ktos sie podemnie podszył i pisał pod moim hasłem,ja dzis po raz pierwszy na forum pisze i powiem szczerze ze wcale mi sie nie spodobało takie ciulnie,niech teraz ten co pisał podemnie ma odwage sie przyznac bo zachował sie jak ciul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Administrator
Entlik1897 napisał:
Przepraszam z góry za poprzednie posty ale ktos sie podemnie podszył i pisał pod moim hasłem,ja dzis po raz pierwszy na forum pisze i powiem szczerze ze wcale mi sie nie spodobało takie ciulnie,niech teraz ten co pisał podemnie ma odwage sie przyznac bo zachował sie jak ciul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do mnie tos ty jest bo ryczysz wieczorem pod moimi oknami mulan wojtek dwa pedały i mulan ty kurwo... dzieki łuki
a kto pisał to idzie łatwo sprawdzic po IP