Administrator
trampek napisał:
http://img141.imageshack.us/img141/7763/plakatnaderbyrt7.jpg generalnie chce pokopiowac tego bo przypomina kartke z kalendarza ale przyda³by siê te¿ taki który pojedzie po ambicjach przeciêtnego Chorzowianina, który siê wkurzy i pójdzie na ten mecz
dobry ten plakat szkoda ze Erki na nim nie ma, ale ok, a o tych ambicjach tez juz myslalem moze cos odnosnie EURO 2012 ?
mam juz 50 tych plakatow, kiedy kleimy centrum ?
Administrator
ja juz wzialem 4 u kaczy i dla czyrnika i damiona tez odlozone, reszta pisac tu !
Balkoniarz
panowie malujemy ten transparent czy tez nie??
Administrator
w niedziele wieczorem
Balkoniarz
kiedy i kaj sie spotykomy????
Balkoniarz
¦wietnie.."w niedziela wieczorem" ale czy ktos powiedzia³ kaj, o kerej... nie a chyba niekt nie siedzi ca³y dzien na forum i nie czeka na info ;/ zeby ino potem frekwencja nie by³a jak ostatnio
Administrator
kolejny sukces FC BALKON, 4 transparenty zawis³y wczoraj na ulicach w Centrum oraz 50 plakatów w okolicach wolki i rynku. Zdjêcia niebawem, brawa dla DAMIONA, MATEUSZA, MICHA£A, CZYRNIKA I KACZY no i dla mnie
jakies foto macie ;>
Administrator
ten drugi musicie poprawic bo sie zwinol wczoraj jak przejerzdzalem prze rynek to widzialem ze to zwiniere troszke bylo
Balkoniarz
No tez dzisiaj to zauwazy³em... do³ awino³ sie na góre i jest praktycznie nieczytelny...
WA¯NEEEEEEEEEEEEE INFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Sparing z Widzewem jest w sobote o 12 na bocznym boisku Stadionu ¦l±skiego.
kto chêtny ??????????????????????????????????????????????
Ostatnio edytowany przez ama (2009-02-04 17:00:23)