Administrator
no to zaczynamy? kiedy po bilety
Panowie robimy transparent !
podczas tworzenia go nakreca filmik kery bydzie w zapowiedzi derbow z piosenka derbowa uRodzonego na sektorze ( nie ma wyjsc poza nasze grono ). Tylko ze trzeba by to zrobic jak najszybciej . Potrzebuja 2-3 chetne osoby
Ostatnio edytowany przez Kacza (2009-01-19 21:09:43)
Administrator
Kacza napisał:
Panowie robimy transparent !
podczas tworzenia go nakreca filmik kery bydzie w zapowiedzi derbow z piosenka derbowa uRodzonego na sektorze ( nie ma wyjsc poza nasze grono ). Tylko ze trzeba by to zrobic jak najszybciej . Potrzebuja 2-3 chetne osoby
ja i moje spraye w gotowosci, ale w ramach FCB ?
Balkoniarz
Jo jest tyz chetny...
Wiec zainteresowani w sobota o 19 w pubie Niebiescy ( filarowa ) zeby dogadac sprawy formalne
Ostatnio edytowany przez Kacza (2009-01-20 14:23:48)
Balkoniarz
siema.....panowie jo juz tyla tych plakatow strzelił ze cza by było cos drukowac
Administrator
Kacza napisał:
Wiec zainteresowani w sobota o 19 w pubie Niebiescy ( filarowa ) zeby dogadac sprawy formalne
jaaa. sobota, godz 19, pub Niebiescy
<lol> ;D sory panowie kaj łoo to jeeeeeest !
na armii
zaroz koło balkonu
Pozdro
Jo jest obecny na 75% nie możemy to z organizować w piątek albo niedziela ?
Kacza napisał:
Kacza,jak pozdaje do 19 egzaminy to bede,co powiecie panowie,żeby druknąć jakiś plakat,każdy da pare złotych,skserować to i porozwieszać? Jestem otwarty na każde propozycje
Panowie wypadla mi niestety pewna sprawa i dzisiaj nie moge . Z Mulanem ustalilismy ze przekladamy na jutro na godzina 18
Administrator
Kacza napisał:
Panowie wypadla mi niestety pewna sprawa i dzisiaj nie moge . Z Mulanem ustalilismy ze przekladamy na jutro na godzina 18
JUTRO 18 !!!!!!!!!!! przepraszamy za kłopot
Padlo wczesniej pytanie kiedy kupujemy bilety . W poniedzialek lub wtorek biore z klubu ok 50 biletow do rozprowadzenia u mnie na dzielnicy . Wiec Jesli ktos chetny na kupno bez stania kolejek to sie do mnie zglaszac na gadu ( 1637323 ) .
Administrator
Kacza co z tymi biletami ?
Michał ma materiał na transparent, mozna cos dokupic jeszcze? JA mam farby, wiec nic tylko sie spotkac i robic.
Ze strony Szymanskiego padł pomysł reklamy w formie ulotki w Gosciu Niedzielnym ale to juz jego działka.
Z mojej strony padł pomysł rozsyłania maili reklamowych, pewnie kazdy z was dostaje w ciul takich reklam na maila codziennie, nic tylko zebrac adresy firm chorzowskich zalozyc maila i rozsylac w formie jednego plakatu i info o biletach i szpilu.
Drugi pomysl to taki aby sie spotkac i zrobic liste potencjalnych ludzi ktorzy szli by na Derby, pelno mamy kumpli z placu ze szkoł , kuzynów typu: gawlik... itd itp... z 50 spokojnie daloby sie zebrac.
Od dzisiaj mam już nie tylko materiał,ale i dwa spraye dodatkowe,więc jak ktoś ma materiały jakiekolwiek top dawać
I jeszcze jedno,Kacza,ja biore dwa bilety na derby,dane ci napisze na gadu jak chcesz
Ostatnio edytowany przez Michał (2009-01-26 14:53:28)
chopcy zostawcie ten temat lecenia w ciula i skoro sie nie u miemy spotkac to tu omowmy co mamy robic ;D my z Michałem już zaczelismy ]:-> oczywiscie liczymy na pomoc kaczy
wezcie tu wklejcie linki do plakatow ktore chcecie drukowac ;> co sie wybierze jakis najladniejszy
http://img141.imageshack.us/img141/7763 … rbyrt7.jpg generalnie chce pokopiowac tego bo przypomina kartke z kalendarza ale przydałby się też taki który pojedzie po ambicjach przeciętnego Chorzowianina, który się wkurzy i pójdzie na ten mecz