Lol ale afera ! normalnie W11 na miejscu Mulana z szed³ bym na dó³ i przypierdoli³bym ci w oprawki ! Ciekawe kto jest naszym podejrzanym Pawlik2 stawiam na Pacan'a !
Ostatnio edytowany przez ama (2009-03-01 19:08:13)
ama napisał:
Lol ale afera ! normalnie W11 na miejscu Mulana z szed³ bym na dó³ i przypierdoli³bym ci w oprawki ! Ciekawe kto jest naszym podejrzanym Pawlik2 stawiam na Pacan'a !
³adny¶ huj !!!!!! co ja kurwa jestem !!!!!! jak by nie bylo to Pawlik przezemnie sie dowiedzial ze tam sa jakies posty!!!!!!!!!!!! i byl tym szczeze zaskoczony!!!!!!!!!!!!! oczekuje przeprosin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. ja juz wiem kto te posty napisal teraz daje mu sie przyznac samemu i oczywiscie przeprosic
Ostatnio edytowany przez Pacan (2009-03-01 20:26:31)
Sory to by³ ¿art da³em na koñcu te¿ ¶mieszn± minkê hehe... my¶la³em ¿e to wyjdzie jako zabawa teraz ty zgaduj kto to mo¿e byæ no bo w koñcu nie ty ! . Kurwa jako tu jest napiêta sytucja <lol>
Ostatnio edytowany przez ama (2009-03-01 20:27:34)
dziwisz sie wczoraj przegralismy najwarzniejszy mecz roku na wszystkich frontach ......
ch³opcy nie przesadzajmy
pi³karsko napewno mecz by³ na remis. G³ównego b³êdu upatrywa³bym w ustawieniu zespo³u przez Pietrzaka. Nykiel na ¶rodku obrony? nowacki na prawej pomocy a brzyski w ¶rodku no piêknie.
kibicowsko w pierwszej po³owie ¿abole daleko za nami w drugiej sie wyrówna³o mimo ¿e to ¿abole prowadzi³y
je¶li chodzi o ultras to jak dla mnei najwiekszym + ¿aboli by³ tekst na pocz±tku o kreplach i tyle. u nas oprawa MIAZGA
a wpadka w trakcie przerwy to mam wra¿enie ze my wiecej o tym tr±bimy niz media. jedynie tvs zrobilo z tego afere. Reszta mediów ma to w dupie bo woli pisaæ o super atmosferze stworzonej przez 40tysiecy ludzi
Melan¿ownik
ama napisał:
Na pewno jak by my wygrali to nikt by nie wspomina³ o akcji w przerwie o s³abej grze i do¶æ s³abej oprawy bo na pewno nie którzy z nas spodziewali¶my siê czego¶ wiêcej kibice siê z organizowali my z siebie dali wszystko nie którzy nawet wiêcej a pi³karze oczywi¶cie nas pierdol± i nie wiedz± co to jest dla nas za spiel i wyjebali nas na 0-1. Szukanie winnego w Nowackim przez trenera to chyba najwiêkszy idiotyzm stawianie go nie na swojej pozycji i graj±c bez ani jednego ¶rodkowego pomocnika to tak w³a¶nie mieli my wygraæ ten spiel . Kurwa jest niedziela a dalej jestem wkurwiony ¿e te szczewskie ¶cierwa u nos wygra³y nawet rozbawiony Pawlik szalej±cy na parkiecie wczorej w kocu mi nie poprawi³ chocia¿ trochê humoru . Pyrsk
a propo : kto jedzie na Lechia Gdañsk ???????
jak ja by³em rozbawiony to ty mnie rzeczywiscie chyba w tym kocu nie widzia³es...Ruch ze szmaciarzami wpierdol dosta³ i jeszcze pojebany Nowak poszed³ klaskac i cieszyc sie z kibicami Górnika,z czego mia³em sie cieszyc?????????????????
Entlik1897 napisał:
ama napisał:
Na pewno jak by my wygrali to nikt by nie wspomina³ o akcji w przerwie o s³abej grze i do¶æ s³abej oprawy bo na pewno nie którzy z nas spodziewali¶my siê czego¶ wiêcej kibice siê z organizowali my z siebie dali wszystko nie którzy nawet wiêcej a pi³karze oczywi¶cie nas pierdol± i nie wiedz± co to jest dla nas za spiel i wyjebali nas na 0-1. Szukanie winnego w Nowackim przez trenera to chyba najwiêkszy idiotyzm stawianie go nie na swojej pozycji i graj±c bez ani jednego ¶rodkowego pomocnika to tak w³a¶nie mieli my wygraæ ten spiel . Kurwa jest niedziela a dalej jestem wkurwiony ¿e te szczewskie ¶cierwa u nos wygra³y nawet rozbawiony Pawlik szalej±cy na parkiecie wczorej w kocu mi nie poprawi³ chocia¿ trochê humoru . Pyrsk
a propo : kto jedzie na Lechia Gdañsk ???????jak ja by³em rozbawiony to ty mnie rzeczywiscie chyba w tym kocu nie widzia³es...Ruch ze szmaciarzami wpierdol dosta³ i jeszcze pojebany Nowak poszed³ klaskac i cieszyc sie z kibicami Górnika,z czego mia³em sie cieszyc?????????????????
Fakty faktami ka¿dy widzia³ wiêc bez propagandy na forum bo chyba nie chcesz ¿ebym pomy¶la³ ¿e jeste¶ ¿abolem pyrsk