Administrator
No i zaległa 1 kolejka mecz Wisły z Ruchem. Na początek jak idzie dostać jeszcze bilet ? bo bym jechał ale chyba juz nic z tego bo sa sprzedane a reszta pojdzie dla rezerwy ?
Osobiście wybierom się na tyn spiel . Co do biletów raczej będzie obszerna informacja na ten temat na niebiescy czy są jeszcze bilety itd. A potem to ona się na pewno tu znajdzie
. Kto jeszcze z balkoniarzy sie wybiera na ten wyjazd nach Cracau ???? . Co do meczu przeciwnika nie trzeba chyba przedstawiać oprócz tego że to towarzystwo policyjne Wisła a reszta już jest nom dobrze znano , cieżko będzie remis będzie dobry , po tym co my widzieli z Piastem pozdro ekipa mój typ 2-2
)
jo tez chetnie pojada jak bd bilety ale narazie trzeba czekac....
Godolech dzisiej Klaudus ( zapisuje na wyjazdy ) i bedzie mozliwosc kupna biletu jeszcze . Jak bedzie miala pewne info kiedy co i jak to mi do znac . Jo tyz Jada
Jademy wszyscy panowie na pełnej piz.ie panowie jazda ma być . Jeden z najważniejszych wyjazdów w tej rundzie RUCHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!
ja bilet najpewniej juz mam tylko musze isc do klubu zmienic dane
Panowie sprawy Typu zmiana danych na liscie imiennej itp w Piatek od 17 do 20 w Kasie 10
Bedzie dostepnych 200 biletow a beda starania o wiecej
Kto jeszcze nie mo biletu z FC Balkon niech ciśnie mo jechać od nos fajno ekipa
Wszyscy do Krakowa !!!!!!!! RUCHHHHH
Widać że klub policyjny wisła skisła jedna wielka bella !!!!!!