Administrator
No i zaleg³a 1 kolejka mecz Wis³y z Ruchem. Na pocz±tek jak idzie dostaæ jeszcze bilet ? bo bym jecha³ ale chyba juz nic z tego bo sa sprzedane a reszta pojdzie dla rezerwy ?
Osobi¶cie wybierom siê na tyn spiel . Co do biletów raczej bêdzie obszerna informacja na ten temat na niebiescy czy s± jeszcze bilety itd. A potem to ona siê na pewno tu znajdzie . Kto jeszcze z balkoniarzy sie wybiera na ten wyjazd nach Cracau ???? . Co do meczu przeciwnika nie trzeba chyba przedstawiaæ oprócz tego ¿e to towarzystwo policyjne Wis³a a reszta ju¿ jest nom dobrze znano , cie¿ko bêdzie remis bêdzie dobry , po tym co my widzieli z Piastem pozdro ekipa mój typ 2-2 )
jo tez chetnie pojada jak bd bilety ale narazie trzeba czekac....
Godolech dzisiej Klaudus ( zapisuje na wyjazdy ) i bedzie mozliwosc kupna biletu jeszcze . Jak bedzie miala pewne info kiedy co i jak to mi do znac . Jo tyz Jada
Jademy wszyscy panowie na pe³nej piz.ie panowie jazda ma byæ . Jeden z najwa¿niejszych wyjazdów w tej rundzie RUCHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!
ja bilet najpewniej juz mam tylko musze isc do klubu zmienic dane
Panowie sprawy Typu zmiana danych na liscie imiennej itp w Piatek od 17 do 20 w Kasie 10
Bedzie dostepnych 200 biletow a beda starania o wiecej
Kto jeszcze nie mo biletu z FC Balkon niech ci¶nie mo jechaæ od nos fajno ekipa Wszyscy do Krakowa !!!!!!!! RUCHHHHH
Widaæ ¿e klub policyjny wis³a skis³a jedna wielka bella !!!!!!