Takie pytanie kto byl by chetny na wynajecie hali i poszpilanie sie ? wyjdzie nas to max 10 na osobe a pograc sie fajnie idze piszcie kto byl by za
Administrator
rekami ! no i nogami ZA
Balkoniarz
mogemy isc!!!!!!jo jest za
Jestem za ale w moim przypadku wchodz± tylko weekendy pyrsk !!!!!
Administrator
dzi¶ kumpel z Katowic ze studiów zaproponowa³ mi bo ma mozliwosc wynajecia bocznej hali spodka i zaproponowal mecz jego kumple na moich ?
W Sobote 8 listopada w godzinach my¶le po³udniowych... tak 12 ale to trzeba jeszcze ustalic. Gralibysmy o liter wodki. i potrzebuje 7 ch³opa ! p³acilibysmy od osoby dyche? za 2 godziny gry ? kto jest chêtny ? kto pierwszy ten lepszy ?
jo chentnie zagrom
Balkoniarz
Moga stac na torze jak by ktos chcio³...
Moga graæ w obronie albo w pomocy albo podawaæ bidony heheh !!!!!! PozdRo ekipa kiedy umawiomy siê na granie ????????? najlepiej jako¶ wieczorem
Administrator
. Czyrnik
Slooz Ama Misiu Jabol
Pacan Pyehur Wojtek Damion
Jo Kacza
ja na ataku bo taka du¿a ³amaga jak ja to nikaj indziej
Mulan istna jedenastka "Galacticos" zapisujemy siê na jak±¶ ligê sz³o by pomy¶leæ parê trenioli my by byli nie do przej¶cia jo i Krzysiu w ¶rodku obronny i co mecz czyste konto ino ustawienie trocha zmieniæ !!!!
o chlopie jo na lewej flance ;o;o;o tos mi dojebal jak jo lewa noga lotac nie umia xD a co dopiero grac xD
Ostatnio edytowany przez Pacan (2008-10-28 21:01:50)
Administrator
Pacan napisał:
o chlopie jo na lewej flance ;o;o;o tos mi dojebal jak jo lewa noga lotac nie umia xD a co dopiero grac xD
na prawej