Takie pytanie kto byl by chetny na wynajecie hali i poszpilanie sie ? wyjdzie nas to max 10 na osobe a pograc sie fajnie idze piszcie kto byl by za
Administrator
rekami ! no i nogami ZA
Balkoniarz
mogemy isc!!!!!!jo jest za
Jestem za ale w moim przypadku wchodzą tylko weekendy pyrsk !!!!!
Administrator
dziś kumpel z Katowic ze studiów zaproponował mi bo ma mozliwosc wynajecia bocznej hali spodka i zaproponowal mecz jego kumple na moich ?
W Sobote 8 listopada w godzinach myśle południowych... tak 12 ale to trzeba jeszcze ustalic. Gralibysmy o liter wodki. i potrzebuje 7 chłopa ! płacilibysmy od osoby dyche? za 2 godziny gry ? kto jest chętny ? kto pierwszy ten lepszy ?
jo chentnie zagrom
Balkoniarz
Moga stac na torze jak by ktos chcioł...
Moga grać w obronie albo w pomocy albo podawać bidony heheh !!!!!! PozdRo ekipa kiedy umawiomy się na granie ????????? najlepiej jakoś wieczorem
Administrator
. Czyrnik
Slooz Ama Misiu Jabol
Pacan Pyehur Wojtek Damion
Jo Kacza
ja na ataku bo taka duża łamaga jak ja to nikaj indziej
Mulan istna jedenastka "Galacticos" zapisujemy się na jakąś ligę szło by pomyśleć parę trenioli my by byli nie do przejścia jo i Krzysiu w środku obronny i co mecz czyste konto ino ustawienie trocha zmienić !!!!
o chlopie jo na lewej flance ;o;o;o tos mi dojebal jak jo lewa noga lotac nie umia xD a co dopiero grac xD
Ostatnio edytowany przez Pacan (2008-10-28 21:01:50)
Administrator
Pacan napisał:
o chlopie jo na lewej flance ;o;o;o tos mi dojebal jak jo lewa noga lotac nie umia xD a co dopiero grac xD
na prawej