Administrator
gdyby ¿abki wybieg³y na sl±skim by³o by heysel 2, masakra i trupy
obersturmbannfuhrer napisał:
gdyby ¿abki wybieg³y na sl±skim by³o by heysel 2, masakra i trupy
¶wiête s³owa !!!!!
obersturmbannfuhrer napisał:
Poprostu skomentujcie to jak chcecie my¶lcie o tym co chcecie...
Wczorajsze deRby by³y dla mnie czym¶ naprawde emocjonuj±cym czym¶ na co czeka³em 3 miesi±ce, by³y czym¶ w co sie anga¿owa³em (plakaty , transy, zaprosilem rodzine ) aby to by³o ¶wietne widowisko aby mój Ruch, nasz Ruch na tym zyska³ jak najwiecej.
Niestety sami wiecie jak by³o zawiedli mnie kibice... i te ciule co zrobili awanture z ochron±, naprawde widowisko na które kazdy z nas czeka³, ca³a Polska, pó³ Europy mielismy pokazaæ ¿e Ruch jest Wielki! Bo WD¦ to by³a do tego okazja, po zesz³orocznych b³êdach w tym roku mia³obyæ perfekcyjnie... a tu jeb takie co¶ jest mi bardzo przykro bo liczy³em na to ¿e Nasz Klub na czele z Niebiesk± Armi± bêdzie jedn± z najlepszych klubów w lidze... co sie okazuje... ¯E NA TRYBUNACH MAMY STADO BARANÓW, KTÓRZY POTRAFI¡ ZJEBAÆ WSZYSTKO, DOPING, WIDOWISKO, FREKWENCJE, ATMOSFERE, POTENCJALNYCH SPONSORÓW, PIENIADZE KLUBU (PEWNIE ZAMKNA STADION NA JEDEN MECZ I KARY), CO Z EURO 2012 WIELKA SZANSA DLA NASZEGO CHORZOWA
JEST MI Z TEGO POWODU STRASZNIE PRZYKRO, KAZDY WIE ¯E KIBICÓW RUCH RACZEJ GRZECZNYCH NIE MA... ALE O TYM ZE BEZ MOZGU I AMBICJI DOWIEDZIA£EM SIE WCZORAJ
musi troche czasu min±æ zanim wróce na sektoR I NAPEWNO NIE NA M£YN, M£YNOWI TO S¡ DLA MNIE NAJWIEKSI IDIOCI, Z GIEKSY SIE SMIALEM BO ROBILI AWANTURY NISZCZYLI SWOJ STADION NIE SADZILEM ZE PONIZYMY SIE DO POZIOMU TYCH KRETYNÓW A JEDNAK... ale i tak zawsze bêdê Niebieski i nie zdradze Chorzowa! Nigdy nie zdradze!
takie jest moje stanowisku na dzi¶ DOPOKI NIE ZOBACZE REWOLUCJI WSROD KIBICOW I ORGANIZACYJNEJ W KLUBIE, moze jak och³one to mi przejdzie zobnaczymy za jakis czas
takiego pierdolenia to ja juz dawno nie slyszalem... a jak by tych baranow nie bylo to myslisz ze bylo by lepiej? to oni pewnie zjebali doping? i oni tez pewnie zjebali frekwencje( frekwencje jednego meczu)?
Proponuje zakoñczyæ temat derbów,bo nic tu m±drego ju¿ nikt nie napisze.Do zobaczenia przed meczem w Bytomiu mam nadzieje;) A i pozwole sobie dodaæ,¿e gdyby nie te "debile" to wiêkszo¶æ nas tutaj nawet do tego Bytomia by nie jecha³a,bo ba³a by sie tutaj o swoje twarze.i ¿eby nie by³o,nie twierdze,¿e ja bym wtedy je¼dzi³ tak jak teraz,bo te¿ bym nieraz odpu¶ci³ z obawy przed niez³ym laniem;)
Balkoniarz
Taka jest prawda.. gdyby nie debile.. wiêkszo¶æ wyjazdów koñczy³a by siê nieciekawie.. jednak nie próbuje ich za usprawiedliwiaæ... ale by³o i cxasu nie cofniemy.. koniec;)
trampek napisał:
wy ty pierdu pierdu a przed meczem z Odr± gramy z Zag³êbiem w Pucharze Polski 16Marca u siebie. 20k musi pêkn±æ!
Nie mo¿liwe liczby a jak pêknie to stawiam absolwenta !!!!!! jak bêdzie 20 ty¶ i 1... !!!!!!! PozdRo !
Administrator
Wojtek tak moze i nie pokazywalibysmy sie w szalikach na ulicy gdyby nie bylo tych debili...
chodzi mi o to ¿e podczas meczu jeszcze takiej rangi sie takich rzeczy nie robi! niech sie lej± na ulicach niech sie ustawiaj±!
ALE ZA TO CO ZROBILI NA STADIONIE CH W D !!!!
wogole po ch chodza na mecze jak ca³y mecz rzucaj± siê sniegem a nawet nie znaj± 2 nazwisk z kadry Ruchu
zazdroszcze niemc± i ka¿demu panstwu na zachód od nas
Balkoniarz
panowie mobilizajcja na na PP?? jakis trans??
I wyjazd na polonie obowiazkowy..