Panowie trwa ju¿ mobilizacja na tyn wyjazd . Jest to najwa¿niejszy wyjazd rundy. Nie ma wymówek ko¿dy mo jechaæ i ch.j mnie to obchodzi . Odpowiednie osoby wys³a³y do Juden³ks list ¿eby nom przys³ali 2ty¶ biletów miejmy nadzieja ¿e tak± ilo¶æ dostaniemy . Du¿e wsparcie bêdzie na pewno ze strony naszych przyjació³ z Widzewa !!!!! Osobn± zbiórkê prowadz± ¦wiony i R¦l . Ko¿dy z Balkony co by³ na Wi¶le mo obowi±zek kogo¶ namówiæ na ten wyjazd , wiêc panowie nie opierdalamy siê inno do roboty !!! I co¶ dla wytrwa³ych mo¿e bêdzie co¶ na sportowo !!!!!!
Balkoniarz
Wszyscy na JUDE...
A panowie niby tacy fanatyczi... a na wisle nieliczni ;(
S³abo cos z wyjazdami..
Z wyjazdu na juden³ks LIPA PO RAZ KOLEJNY NAS WYJEBALI !!!!!!!
http://www.niebiescy.pl/?id=3308
JEBAÆ KURWY Z £KS-U HEJ HEJ JEBAÆ KURWY Z £KS-U HEJ HEJ
Balkoniarz
ONI BOJ¡ SIÊ NAS!!
Co mo remont kanalizacji do sektora go¶ci??
Tam i tak dupno wiocha jest ;]
No widocznie ja maj± pe³ne gacie jak widz± niebiesko ekipa !!! . Co do spraw czysto pi³karskich ciê¿ko to widza ale wygromy mom takie zajebiste przeczucie Pepe wdupi !!!!
Balkoniarz
Panowie obstawiomy dzisiejszy sk³ad, w oparciu o ostatnie artyku³y na niebiescy pl.
Pilarz/Struski
Nykiel Sadlok Baran Grodzicki
Grzyb Pulkowski Brzyski
Zaj±c Æwiel±g
Sobczak
Powiedzcie ze to by nie by³a srogo si³a ;D ;D
kurwa niech oni graja do przodu ino.. i wtedy momy pewne 3 pkt. bo ³ks jest cieñki jak papier i s³aby jak wytrzyma³o¶æ betonu na rozciaganie - chuj im w ³eb.
a jak do mnie to dzisiej za¶ zajac zagro z przodu a pepe ³awa.. chociaz wolo³bych innaczej .
jo bych to widziol tak
Pilarz
Grodzicki Sadlok Baran Brzyski
Scherfchen
Grzyb Balaz
| Zaj±c |
| |
| |
\/ Sobczak Sobiech \/
ale to ino moje zdanie
MOMY TRZY PUNKTY !!!!!!!!!!!!!!SZALALALALALALA MOMY TRZY PUNKTY !!!!!!!!!!!!!! SZALALALALALAL MOMY TRZY PUNKTY !!!!!!!!!!!!!! SZALALALALALALALALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............