Każdy pomysł jest dobry trzeba coś zrobić do rekreacji , trzeba tez po grać w bala , każdy pomysł w każdego balkoniarza ma swoje plusy i minusy !!! . Żaden pomysł nie będzie pomijany jeśli ktoś się znajdzie chętny na rekreacje to napewno z tego skorzysta ja bym chętnie się po bujał na macie , ale z wiadomych przyczyn to dla mnie zdecydowanie za wczas i muszę rekreacyjnie u siebie w domu ćwiczyć i dobić do masy
POZDRAWIAM BALKONIARZY TRZYMIEMY SIĘ RAZEM JAK LEGION JAK ARMIA NIE ZWYCIĘŻONA PANUJĄCA GROMADA JEDNI SILNIEJSI MĄDRZEJSI WIERNIEJSI NA BALKONIE WIDZIANI KIBICE NAJWIERNIEJSI !!!!!!!
Dobra bo sie robi fajny offtop...
mulan napisał:
Spoiler:
1) Co możemy i co jesteśmy w stanie robić ?
2) Kiedy i od czego możemy zacząć ?
3) Na określenie jakiś zasad naszej inicjatywy ?
4) Na to jak działać w gronie założycieli czyli naszym ? I jak w miare rozwoju angażować w to ludzi z poza balkonu, i czy wogóle angażować ?
5) Na określenie się, czyli określenia Inicjatywy FCB ? Co to jest i po co ?
6) Na to czy to wszystko ma wogóle sens !? I czy nam sie chce !??!
1) po cichu wspierac UN nie tylko finansowo
2) od najblizszego meczu z Arka i od oplakatowania miasta (naszego)
3) do ustalenia wspolnie
4) angazowac systematycznie ludzi pewnych i chetnych
5) po to by propagowac jedyny sluszny i wspanialy klub RUCH CHORZÓW
6) ma, po to aby za kilka lat mozna bylo by sie pochwalic wnuka jak to sie stworzylo cos fajnego i pokazac im jak wyglada milosc do klubu!!
tyle odemnie
Ostatnio edytowany przez Pacan (2008-10-27 21:00:33)
Balkoniarz
Panowie....a co powiecie o wlepach naszego wykonania??????
Damion((-(--)-)) napisał:
podpisuja sie obiema rekoma . Tylkoe ze typowo Chorzowskie bo takich ostatnio takich malo
Administrator
Kacza napisał:
Damion((-(--)-)) napisał:
podpisuja sie obiema rekoma . Tylkoe ze typowo Chorzowskie bo takich ostatnio takich malo
Damion i batoRfans zrobcie jakies fajne vlepy ale Chorzowskie ! i pochwalcie sie
Balkoniarz
No tak nikt wczesniej o vlepach nie godoł ;]
Balkoniarz
mom pare propozycji.....jak ktos chce to zoboczcie na naszej klasie....!!!mi sie nawet podobo
Fajne te projekty szczególnie władcy much !!
pozdRo Familio z FC Balkon
Jesteśmy F.C Balkon szalalalalala jesteśmy F.C Balkon szalalalalala F.C Balkon szalalalalalalalaaaaaa......
Administrator
Panowie koniec zabawy, trza się wziąść do roboty! mecz z Legią za 10 dni ! CZEKAM NA PROJEKTY PLAKATÓW I DUŻEGO TRANSPA ! (zachęcajacych do przyjscia na stadion ślaski)
Ustaliłbym to z wami dzis na balkonie, lecz niestety nie bedzie mnie. Coś z tych dwoch rzeczy musimy zrobic!!!! a jak zrobimy obydwie bedzie super!!!!
witam witam zacnych balkoniarzy ;D na wstepie uklon w Waszo strona za sciepa do mie na bilet z Arka!!
nawiazujac do tematu hmm w naszych mozliwosciach powinno byc wspieranie szeroko rozumianego pojecia Ruch Chorzow tzn. wspomniane wczesniej klejenie plakatow przed meczami i zachecanie ziomkow do robienia frekwencji i 100% siebie na mylnie
jak to nom sie bydzie udowalo to idzie pomyslec o 1, 2 wzorach wlepek tak poprostu for fun bo kto by widziol zeby w chorzowie jeszcze fc robic ;D
jestesmy zorganizowani i to wlasnie ta organizacja mo byc nasza przewaga nad przecietnym kibicem!
amen
ps. swoja droga bardzo mi sie podobo grafika tego balkonu na gorze forum, kto robil? pochwolic sie
Ostatnio edytowany przez irus (2008-11-13 22:08:51)
Balkoniarz
PANOWIE SKORO NIE MA WYJAZDU NA ŁKS...(ZYDKI NIE CHCA ZAROBIC?)
PROPONUJA SPOTKANIE I SZCZEGÓLOWE OMOWIENIE SPRAWY TRANSPARETNUI PLAKATÓW NA SZPIL Z LEGIA...
FAJNIE BY BYŁO GDYBYSMY ZJAWILI SIE W JAKIEJS WIEKSZEJ EKIPIE