Panowie po 3 wyjazdach wracomy na Cicho . Namawiamy wszystkich na tyn spiel . Oczywi¶cie Fc.Balkon zbiórka tam kaj zawsze 1,5 h przed spielem . Mo byæ ogieñ . Muszemy pokonaæ Arkê mo¿emy siê spodziewaæ du¿ej ilo¶ci kibiców przyjezdnych ( wspomaganie jeszcze przez Polonie i Cracovie ! )
WSZYSCY NA BALKON , SPIEL I DO M£YNA !!!!!!!!!!!!! JAZDA
Mój typ 2-1 do nos )
WSZYSCY DO M£YNA RUCHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja juz bilet mam teraz zostalo mi tylko czekac
panowie mobilizacja ! 17:20 jako¶ ju¿ bd na batorym, ino skoczyæ po bilet i trinkowaæ ! - a potem pewne zwyciestwo!
pepe w koñcu wdupi - kto sie wetnie o browar?!
Balkoniarz
No pacan ale zebys by³.. bo na wisle tez niby mio³es bilet ;p
A Ama co do Wspomagania arki...
Predzej spodziewa³bym sie Cracowi i Lecha...
Poloni raczej bym sie nie spodziewa³..
Administrator
batoRyfans napisał:
A Ama co do Wspomagania arki...
Predzej spodziewa³bym sie Cracowi i Lecha...
Poloni raczej bym sie nie spodziewa³..
a ja bym sie poloni spodziewal i to sporo o ile nie graja w sobote
robimy transpa ?
batoRyfans napisał:
.....
Balkoniarz
Arka przyjedzie.. bêd± bluzgi
A poloni chyba raczej zalezy na dobrych stosunkach z nami...
No nie wiem czy teraz jeszcze im zale¿y na dobrych stosunkach po pewnej akcji pewnej ma³ej grupy na Bytomiu .
Administrator
batoRyfans napisał:
Arka przyjedzie.. bêd± bluzgi
A poloni chyba raczej zalezy na dobrych stosunkach z nami...
ze strony poloni:
najbli¿sz± sobotê o godzinie 19:45 nasza zgoda Arka Gdynia gra swój mecz w Chorzowie z Ruchem. Zapisy w cenie 25 z³otych prowadzimy na Kolejowej w nastêpuj±cych terminach:
My ju¿ swoj± jesieñ wyjazdow± skoñczyli¶my z racji tego, ¿e w Bia³ymstoku i Poznaniu nie przyjmuje siê kibiców go¶ci. Dlatego mamy ostatni± okazjê ¿eby jeszcze zaliczyæ jaki¶ wyjazd. Akurat przypad³o na bliski mecz w Chorzowie.
i kto mial racje?
No kto mia³ !!! JUTRO WSZYSCY NA BALKON I NA CICHO !!!!!!!!!!!!!!!!! RUCH RUCH HKS !!!
panowie to jak sie umawiamy 18 balkon?
Tak krwawej pi³karskiej kolejki na ¦l±sku dawno nie by³o. W Sosnowcu by³a zadyma na stadionie, a w Chorzowie pseudokibice walczyli na ulicach. Policja la³a ich wod± z armatek i strzela³a do nich z gumowych pocisków. Rannych odwo¿ono do szpitali, a najbardziej agresywnych do izb zatrzymañ.
czytaj dalej...
REKLAMA
Najpierw by³a bitwa w Chorzowie, gdzie fani Ruchu czekali przed dworcem na go¶ci z Gdyni, czyli na kibiców Arki. Nie pomog³a manifestacja si³y policji, która sprowadzi³a na miejsce kilkana¶cie opancerzonych wozów.
Gdy tylko nadjecha³ poci±g zaczê³y siê zaczepki. Po chwili awantura przerodzi³a siê w bitwê, w której bandyckie potyczki i po¶cigi toczy³y siê ju¿ na ulicach. Trzeba by³o sprowadziæ karetki dla rannych. Zatrzymano piêæ najbardziej agresywnych osób. Najm³odszy bandyta ma 14 lat.
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/artic … ranni.html
Administrator
JP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W IMIENIU SWOIM I WSZYSTKICH, DO RESZTEK TCHU I AMUNICJI ! CHWD POLICJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patrzcie na syfnowiec normalnie gwiezdne wojny
http://pl.youtube.com/watch?v=bmf8c8jil … re=related
Widzio³em w³a¶nie ta akcja na syfie , wygl±da³o jak by ¶wiêtowali nowy rok .
Co do naszej policji bez komentarza , najpierw dala siê spinaæ Arce jak wylecia³a z dworca , a potem na nas pojecha³a. Policyjnym prowokacj± stop !!!!!!!!!!!!! JP 100 %