Administrator
Panowie robi sie goraco... nie widze wyjscia z naszej sytuacji gramy najgorsza pilke w lidze... mecz z polonia bedzie miernikiem... piszcie komentarze jak wygladal mecz z lechi±
moge wiedziec gdzie widziales ta 'najgorsza pilke w lidze' ? bo ja ogladajac mecz z Lechia widzialem zespol ktory walczyl i gral dobrze tylko skutecznosci brakowalo
Administrator
¼le to napisalem, chodzi³o mi ze prezentujemy sie narazie najslabiej... przegrac z osttania dryzyna i beniaminkiem z dolnej czesci tabeli... meczu nie ogladalem tylko skroty dlatego chcialem zebyscie napisali komenatzre co do tego spotkania...
Pacan ale dobra gra bez bramek to co to za gra ? wiem ze mielismy mnostwo okazji do strzelenia bramki... no ale czy mozna mowic o pechu ? chyba nie... bo skutecznosc to nasz problem od poczatku sezonu... mamy 12 bramek w lidze Piast i Górnik maja tylko mniej...
przed szpilem myslalem ze pietrzak jest g³upi ciul i zas jakis sk³ad wystawi ktory nie bdzie w stanie 4 podañ zamienic.. ale cale szczescie grali Ci.. ktorych pewnie wszyscy chcieliby ogladac i w sumie nie mozna sie za nich wstydzic bo calkiem niezle to wyglada³o...
a to ze przegrywamy to inna bajka.. i dobrze nie wró¿y.. kibice sie wkurwiaja i nie bd przychodzic na szpile..
a o utrzymanie jestem w chuj spokojny... piast odra ³ks be³chatów u siebie... 9pkt i jakies 2-3 na jadze, arce, polonii da utrzymanie spokojnie
Balkoniarz
¦luz o ten be³chatów nie jestem taki spokojny... dobra pi³e graja, a ³ks?? z cracowia u siebie z 0:2 na 4:3 wyszli..
Je¶li nie zrobimy czego¶ z atakiem, bo nie s±dzê ¿eby Janoszka czy Sobiech byli gorsi od fabusza, o ile nie s± lepsi, co pokazali w derbach gdy¿ wnie¶li sporo o¿ywienia do gry. jesli zaczniemy strzelaæ bramy bêzie dobrze.
zajac za fabusza - bdzie. wiec cos tam ustrzelimy i pojedziemy z tymi plackami u siebie.\
pozdro panowie i do zobaczenia przed szpilami na ma³ym conieco
Jak mamy wygraæ lub z remisowaæ patrz Lechia ! jak trener nasz inteligentny zdejmuje Nowackiego który trzyma nam grê po straconej bramie chyba stwarzamy sobie trzy sytuacje (Fabusz-g³ówka , Grzyb- prosto w bramkarza z 7m i sam Nowacki z ok 12m) . Panowie hipoteza jest prosta trenera trzeba wyjebaæ i tyle . Zostawia dwóch pi³karzy w domu chocia¿ z nimi wszystko ok Baran niech wraca na swoj± nominaln± pozycje i Pulo do ¶rodka bo wszystko tworzy siê w pomocy a u nas jej nie ma bo sam Nowacki to za ma³o bo jak go przykryj± albo gra na innej pozycji to widzieli¶my jak to wygl±da patrz DeRby !. Wpuszczaæ Mizgajskiego za naszego re¿ysera przy stanie 0-1 to chyba najwiêksza patalogia na któr± mo¿na trafiæ no ale to tylko u nas ! Pyrsk
Aha i zdanie dla naszych tzw amatorów znaj±cych siê na pi³ce na chuj mi piêkna gra fajne podania strza³y na bramkê i koronkowe akcje jak wyników kurwa nie ma !!!!! , a pi³karze typu Nykiel i Grzyb niech siê dadz± spokój bo co z tego jak dobrze graj± dobrze siê prezentuj± jak kurwa pierwszy sam na sam spierdoli³ a drugi chyba ze 3 setki. to mo¿e dla nie których szczegó³y ale przez takie szczegó³y wygrywa siê mecze.
Pozdro dla wszystkich my¶l±cych w realiach a nie my¶l±cych co bêdzie i mo¿e byæ !
po pierwsze jak by nie grzyb to nie bylo by gry w tym meczu tylko on wszystko ciagnol charowal jak wol ze nie trafil cuz trening celnosci sie klania a nykiel nie popelnil bledu w obronie i z tego sie rozlicza obroncow....
Pacan napisał:
po pierwsze jak by nie grzyb to nie bylo by gry w tym meczu tylko on wszystko ciagnol charowal jak wol ze nie trafil cuz trening celnosci sie klania a nykiel nie popelnil bledu w obronie i z tego sie rozlicza obroncow....
Liczy siê efekt i wynik koñcowy nie co jak gdy itd grê trzyma³ Nowacki z szed³ dostalimy my na0-2 ciekawie po kierej stronie , którego obróñcy chyba go wy¿ej wymieni³em !
A propo ma kto¶ jaki¶ obszerne info z podró¿y elity dok³adnie chodzi o g³ówny w wRoc³awiu i wspólna podró¿ z bytomskimi do domu !
Administrator
ama napisał:
Pozdro dla wszystkich my¶l±cych w realiach a nie my¶l±cych co bêdzie i mo¿e byæ !
czyli dla kogo nie?
fakt faktem zgodze siê z Pacanem co do Grzyba bo by³ chyba najambitniejszy na boisku...
Nykiel... powinien trafiæ...
wnioski z meczu jak dla mnie Jezier na lawe Zajac za niego i moze bd lepsza skutecznosc a nast mecz bez Sadloka wiec Baran do tylu i Polo do srodka ale znajac naszego kochanego treineiro to pewnie Zajac w bramce Pulo od bidonow Pilarz, Adams i Brzyski na atak a Sobiech podaje reczniki ;/
obersturmbannfuhrer napisał:
ama napisał:
czyli dla kogo nie?
fakt faktem zgodze siê z Pacanem co do Grzyba bo by³ chyba najambitniejszy na boisku...
Nykiel... powinien trafiæ...
Osoby które twierdz± ¿e nie ma ¼le a ka¿dy wie jak to u nas wygl±da organizacja w klubie chujowa gra chujowa wszystko zale¿y tylko od nas od kibiców , nie ma siê panowie co ³udziæ walczymy w tym roku o utrzymanie !!
Balkoniarz
Pilarz
Nykiel Sadlok Grodzicki Brzyski
Pulkowski
Grzyb Balaz
Nowacki/Zaj±c
Sobiech/Janoszka Fabusz/Janoszka
Owszem jestem za koncepcja Pietrzaka ¿eby wprowadzaæ i stawiaæ na m³odzie¿, ale powoli nie za szybko.
Jak dla mnie to on kieruje siê raczej oszczêdno¶ciami zwi±zanymi z utrzymaniem m³odszych zawodników, nie koniecznie ich umiejêtno¶ciami. odstawiaj±c starszych i bardziej do¶wiadczonych zawodników na boczny tor za wiele nie zdzia³a, bo kto w kluczowych momentach we¼mie na siebie odpowiedzialno¶æ, (patrz. Grzyb, Zaj±c, Nowacki)
Administrator
ama napisał:
u nas wygl±da organizacja w klubie chujowa gra chujowa
chciales napisac kibice tez
batoRyfans napisał:
Pilarz Sadlok Grodzicki Brzyski Grzyb Balaz Nowacki Zaj±c Sobiech
to jest naprawde dobra ekipa tylko ktos by ich musia³ umiejetnie posk³adaæ + oczyiwscie solidny napastnik co strzela
Pulkowski - za wielkie wahania raz dobrze raz wogole go nie widac... ale czesciej niewidoczny dlatego out
Nykiel - niestety narazie za s³aby na ekstraklase
Fabus - juz nic z niego nie bedzie
Janoszka - wielka niewiadoma, czekam na jego wybuch talentu...