#1 2009-03-07 19:09:57

obersturmbannfuhrer

Administrator

Punktów :   

Sytuacja Ruchu w Lidze

Panowie robi sie goraco... nie widze wyjscia z naszej sytuacji gramy najgorsza pilke w lidze... mecz z polonia bedzie miernikiem... piszcie komentarze jak wygladal mecz z lechi±

http://img525.imageshack.us/img525/5044/731224520771iw7.png

#2 2009-03-07 21:31:34

Pacan

Moderator

Punktów :   

Re: Sytuacja Ruchu w Lidze

moge wiedziec gdzie widziales ta 'najgorsza pilke w lidze' ? bo ja ogladajac mecz z Lechia widzialem zespol ktory walczyl i gral dobrze tylko skutecznosci brakowalo

"Jestem z BALKONU" - i wszystko jasne.......
http://www.niebiescy.pl/album/pe_ruch_b … uze/14.jpg

#3 2009-03-07 21:47:19

Micha³

Balkoniarz

Punktów :   

Pacan napisał:

moge wiedziec gdzie widziales ta 'najgorsza pilke w lidze' ? bo ja ogladajac mecz z Lechia widzialem zespol ktory walczyl i gral dobrze tylko skutecznosci brakowalo

Zgadzam sie;)

#4 2009-03-08 08:06:43

obersturmbannfuhrer

Administrator

Punktów :   

¼le to napisalem, chodzi³o mi ze prezentujemy sie narazie najslabiej... przegrac z osttania dryzyna i beniaminkiem z dolnej czesci tabeli... meczu nie ogladalem tylko skroty dlatego chcialem zebyscie napisali komenatzre co do tego spotkania...

Pacan ale dobra gra bez bramek to co to za gra ? wiem ze mielismy mnostwo okazji do strzelenia bramki... no ale czy mozna mowic o pechu ? chyba nie... bo skutecznosc to nasz problem od poczatku sezonu... mamy 12 bramek w lidze Piast i Górnik maja tylko mniej...

#5 2009-03-08 10:03:30

slooz3

Balkoniarz

Punktów :   

przed szpilem myslalem ze pietrzak jest g³upi ciul i zas jakis sk³ad wystawi ktory nie bdzie w stanie 4 podañ zamienic.. ale cale szczescie grali Ci.. ktorych pewnie wszyscy chcieliby ogladac i w sumie nie mozna sie za nich wstydzic bo calkiem niezle to wyglada³o...

a to ze przegrywamy to inna bajka.. i dobrze nie wró¿y.. kibice sie wkurwiaja i nie bd przychodzic na szpile..

a o utrzymanie jestem w chuj spokojny... piast odra ³ks be³chatów u siebie... 9pkt i jakies 2-3 na jadze, arce, polonii da utrzymanie spokojnie

dla wszystkich którzy maja banie ! ooeoeoeooo *R*

#6 2009-03-08 10:19:36

batoRyfans

Balkoniarz

Punktów :   

¦luz o ten be³chatów nie jestem taki spokojny... dobra pi³e graja,  a ³ks??  z cracowia u siebie z 0:2 na 4:3 wyszli..

Je¶li nie zrobimy czego¶ z atakiem, bo nie s±dzê ¿eby Janoszka czy Sobiech byli gorsi od fabusza, o ile nie s± lepsi, co pokazali w derbach gdy¿ wnie¶li sporo o¿ywienia do gry.   jesli zaczniemy strzelaæ bramy bêzie dobrze.

O szczerej przyja¼ni, której siê nie traci...

#7 2009-03-08 11:34:41

slooz3

Balkoniarz

Punktów :   

zajac za fabusza - bdzie. wiec cos tam ustrzelimy i pojedziemy z tymi plackami u siebie.\

pozdro panowie i do zobaczenia przed szpilami na ma³ym conieco

dla wszystkich którzy maja banie ! ooeoeoeooo *R*

#8 2009-03-08 14:52:36

ama

Moderator

4608350
Punktów :   

Jak mamy wygraæ lub z remisowaæ patrz Lechia ! jak trener nasz inteligentny zdejmuje Nowackiego który trzyma nam grê po straconej bramie chyba stwarzamy sobie trzy sytuacje (Fabusz-g³ówka , Grzyb- prosto w bramkarza z 7m i sam Nowacki z ok 12m) . Panowie hipoteza jest prosta trenera trzeba wyjebaæ i tyle . Zostawia dwóch pi³karzy w domu chocia¿ z nimi wszystko ok Baran niech wraca na swoj± nominaln± pozycje i Pulo do ¶rodka bo wszystko tworzy siê w pomocy a u nas jej nie ma bo sam Nowacki to za ma³o bo jak go przykryj± albo gra na innej pozycji to widzieli¶my jak to wygl±da patrz DeRby !. Wpuszczaæ Mizgajskiego za naszego re¿ysera przy stanie 0-1 to chyba najwiêksza patalogia na któr± mo¿na trafiæ no ale to tylko u nas ! Pyrsk

Aha i zdanie dla naszych tzw amatorów znaj±cych siê na pi³ce na chuj mi piêkna gra fajne podania strza³y na bramkê i koronkowe akcje jak wyników kurwa nie ma !!!!! , a pi³karze typu Nykiel i Grzyb niech siê dadz± spokój bo co z tego jak dobrze graj± dobrze siê prezentuj± jak kurwa pierwszy sam na sam spierdoli³ a drugi chyba ze 3 setki. to mo¿e dla nie których szczegó³y ale przez takie szczegó³y wygrywa siê mecze.

Pozdro dla wszystkich my¶l±cych w realiach a nie my¶l±cych co bêdzie i mo¿e byæ !

Nie napiæ siê przed spielem piwa na balkonie to grzech

Pozdro dla chopców których z nami nie ma !!!!!

#9 2009-03-08 16:01:41

Pacan

Moderator

Punktów :   

po pierwsze jak by nie grzyb to nie bylo by gry w tym meczu tylko on wszystko ciagnol charowal jak wol ze nie trafil cuz trening celnosci sie klania a nykiel nie popelnil bledu w obronie i z tego sie rozlicza obroncow....

#10 2009-03-08 16:17:44

ama

Moderator

4608350
Punktów :   

Pacan napisał:

po pierwsze jak by nie grzyb to nie bylo by gry w tym meczu tylko on wszystko ciagnol charowal jak wol ze nie trafil cuz trening celnosci sie klania a nykiel nie popelnil bledu w obronie i z tego sie rozlicza obroncow....

Liczy siê efekt i wynik koñcowy nie co jak gdy itd grê trzyma³ Nowacki z szed³ dostalimy my na0-2 ciekawie po kierej stronie , którego obróñcy chyba go wy¿ej wymieni³em !

A propo ma kto¶ jaki¶ obszerne info z podró¿y elity dok³adnie chodzi o g³ówny w wRoc³awiu i wspólna podró¿ z bytomskimi do domu !

#11 2009-03-08 16:40:05

obersturmbannfuhrer

Administrator

Punktów :   

ama napisał:

Pozdro dla wszystkich my¶l±cych w realiach a nie my¶l±cych co bêdzie i mo¿e byæ !

czyli dla kogo nie?

fakt faktem zgodze siê z Pacanem co do Grzyba bo by³ chyba najambitniejszy na boisku...

Nykiel... powinien trafiæ...

#12 2009-03-08 16:49:07

Pacan

Moderator

Punktów :   

wnioski z meczu jak dla mnie Jezier na lawe Zajac za niego i moze bd lepsza skutecznosc a nast mecz bez Sadloka wiec Baran do tylu i Polo do srodka ale znajac naszego kochanego treineiro to pewnie Zajac w bramce Pulo od bidonow Pilarz, Adams i Brzyski na atak a Sobiech podaje reczniki ;/

#13 2009-03-08 16:52:37

ama

Moderator

4608350
Punktów :   

obersturmbannfuhrer napisał:

ama napisał:

czyli dla kogo nie?

fakt faktem zgodze siê z Pacanem co do Grzyba bo by³ chyba najambitniejszy na boisku...

Nykiel... powinien trafiæ...

Osoby które twierdz± ¿e nie ma ¼le a ka¿dy wie jak to u nas wygl±da organizacja w klubie chujowa gra chujowa wszystko zale¿y tylko od nas od kibiców , nie ma siê panowie co ³udziæ walczymy w tym roku o utrzymanie !!

#14 2009-03-08 17:33:57

batoRyfans

Balkoniarz

Punktów :   

Pilarz

Nykiel                     Sadlok     Grodzicki       Brzyski

Pulkowski

Grzyb                                                         Balaz

Nowacki/Zaj±c

Sobiech/Janoszka       Fabusz/Janoszka

Owszem jestem za koncepcja Pietrzaka ¿eby wprowadzaæ i stawiaæ na m³odzie¿, ale powoli nie za szybko.
Jak dla mnie to on kieruje siê raczej oszczêdno¶ciami zwi±zanymi z utrzymaniem m³odszych zawodników, nie koniecznie ich umiejêtno¶ciami.  odstawiaj±c starszych i bardziej do¶wiadczonych zawodników na boczny tor za wiele nie zdzia³a, bo kto w kluczowych momentach we¼mie na siebie odpowiedzialno¶æ, (patrz. Grzyb, Zaj±c, Nowacki)

O szczerej przyja¼ni, której siê nie traci...

#15 2009-03-08 18:01:38

obersturmbannfuhrer

Administrator

Punktów :   

ama napisał:

u nas wygl±da organizacja w klubie chujowa gra chujowa

chciales napisac kibice tez

batoRyfans napisał:

Pilarz Sadlok Grodzicki Brzyski Grzyb Balaz Nowacki Zaj±c Sobiech

to jest naprawde dobra ekipa tylko ktos by ich musia³ umiejetnie posk³adaæ + oczyiwscie solidny napastnik co strzela

Pulkowski - za wielkie wahania raz dobrze raz wogole go nie widac... ale czesciej niewidoczny dlatego out
Nykiel - niestety narazie za s³aby na ekstraklase
Fabus - juz nic z niego nie bedzie
Janoszka - wielka niewiadoma, czekam na jego wybuch talentu...

Stopka forum

RSS