Balkoniarz
Panowie wiem że przed nami dwa mecze wyjazdowe.... ale może warto rozpocząć jakąś akcje w związku z meczem z odra Wodzisław..
Wiadomo "niebiescy sa jak kreple raz do roku jest ich w chuj"
Taka jest niestety prowda...
Ale możemy postarać się aby na ten mecz przyszło jak najwięcej kibiców, I byśmy mogli powiedzieć ze nie siedzieliśmy z założonymi rekami
max na tym szpielu to 8-12 tyś po tym co piłkarze pokazali na boisku no i akcja Widzewa i Niebieskich w przerwie . Trzeba by było jakieś spotkanie w środku tygodnia w pubie Niebiescy z organizować i pomyśleć !!!! pozdro Ekipa !!!
nawet tyle ludzi nie przyjdzie jak by nie bylo Odra to nie jest najatrakcyjniejszy przeciwnik
zoboczymy te liczby są do czaśnięcia na pewno stała gwardia czyli 7tyś i plus te czarne owce !!
Administrator
jest mi bardzo przykro z tego powodu ale panowie ja wsadzam szalik do szuflady... z własnej nieprzymuszonej woli... jak juz pójde kiedys na mecz to na "siedzące" sektory.
PozdRo
Administrator
Poprostu skomentujcie to jak chcecie myślcie o tym co chcecie...
Wczorajsze deRby były dla mnie czymś naprawde emocjonującym czymś na co czekałem 3 miesiące, były czymś w co sie angażowałem (plakaty , transy, zaprosilem rodzine ) aby to było świetne widowisko aby mój Ruch, nasz Ruch na tym zyskał jak najwiecej.
Niestety sami wiecie jak było zawiedli mnie kibice... i te ciule co zrobili awanture z ochroną, naprawde widowisko na które kazdy z nas czekał, cała Polska, pół Europy mielismy pokazać że Ruch jest Wielki! Bo WDŚ to była do tego okazja, po zeszłorocznych błędach w tym roku miałobyć perfekcyjnie... a tu jeb takie coś jest mi bardzo przykro bo liczyłem na to że Nasz Klub na czele z Niebieską Armią będzie jedną z najlepszych klubów w lidze... co sie okazuje... ŻE NA TRYBUNACH MAMY STADO BARANÓW, KTÓRZY POTRAFIĄ ZJEBAĆ WSZYSTKO, DOPING, WIDOWISKO, FREKWENCJE, ATMOSFERE, POTENCJALNYCH SPONSORÓW, PIENIADZE KLUBU (PEWNIE ZAMKNA STADION NA JEDEN MECZ I KARY), CO Z EURO 2012 WIELKA SZANSA DLA NASZEGO CHORZOWA
JEST MI Z TEGO POWODU STRASZNIE PRZYKRO, KAZDY WIE ŻE KIBICÓW RUCH RACZEJ GRZECZNYCH NIE MA... ALE O TYM ZE BEZ MOZGU I AMBICJI DOWIEDZIAŁEM SIE WCZORAJ
musi troche czasu minąć zanim wróce na sektoR I NAPEWNO NIE NA MŁYN, MŁYNOWI TO SĄ DLA MNIE NAJWIEKSI IDIOCI, Z GIEKSY SIE SMIALEM BO ROBILI AWANTURY NISZCZYLI SWOJ STADION NIE SADZILEM ZE PONIZYMY SIE DO POZIOMU TYCH KRETYNÓW A JEDNAK... ale i tak zawsze będę Niebieski i nie zdradze Chorzowa! Nigdy nie zdradze!
takie jest moje stanowisku na dziś DOPOKI NIE ZOBACZE REWOLUCJI WSROD KIBICOW I ORGANIZACYJNEJ W KLUBIE, moze jak ochłone to mi przejdzie zobnaczymy za jakis czas
obersturmbannfuhrer napisał:
Poprostu skomentujcie to jak chcecie myślcie o tym co chcecie...
Wczorajsze deRby były dla mnie czymś naprawde emocjonującym czymś na co czekałem 3 miesiące, były czymś w co sie angażowałem (plakaty , transy, zaprosilem rodzine ) aby to było świetne widowisko aby mój Ruch, nasz Ruch na tym zyskał jak najwiecej.
Niestety sami wiecie jak było zawiedli mnie kibice... i te ciule co zrobili awanture z ochroną, naprawde widowisko na które kazdy z nas czekał, cała Polska, pół Europy mielismy pokazać że Ruch jest Wielki! Bo WDŚ to była do tego okazja, po zeszłorocznych błędach w tym roku miałobyć perfekcyjnie... a tu jeb takie cośjest mi bardzo przykro bo liczyłem na to że Nasz Klub na czele z Niebieską Armią będzie jedną z najlepszych klubów w lidze... co sie okazuje... ŻE NA TRYBUNACH MAMY STADO BARANÓW, KTÓRZY POTRAFIĄ ZJEBAĆ WSZYSTKO, DOPING, WIDOWISKO, FREKWENCJE, ATMOSFERE, POTENCJALNYCH SPONSORÓW, PIENIADZE KLUBU (PEWNIE ZAMKNA STADION NA JEDEN MECZ I KARY), CO Z EURO 2012 WIELKA SZANSA DLA NASZEGO CHORZOWA
![]()
JEST MI Z TEGO POWODU STRASZNIE PRZYKRO, KAZDY WIE ŻE KIBICÓW RUCH RACZEJ GRZECZNYCH NIE MA... ALE O TYM ZE BEZ MOZGU I AMBICJI DOWIEDZIAŁEM SIE WCZORAJ
musi troche czasu minąć zanim wróce na sektoR I NAPEWNO NIE NA MŁYN, MŁYNOWI TO SĄ DLA MNIE NAJWIEKSI IDIOCI, Z GIEKSY SIE SMIALEM BO ROBILI AWANTURY NISZCZYLI SWOJ STADION NIE SADZILEM ZE PONIZYMY SIE DO POZIOMU TYCH KRETYNÓW A JEDNAK... ale i tak zawsze będę Niebieski i nie zdradze Chorzowa! Nigdy nie zdradze!
takie jest moje stanowisku na dziś DOPOKI NIE ZOBACZE REWOLUCJI WSROD KIBICOW I ORGANIZACYJNEJ W KLUBIE, moze jak ochłone to mi przejdzie zobnaczymy za jakis czas
100000000% Popieram no co zrobisz niestety nie mamy wpływu na takich baranów , można by się spytać gdzie jest PF-a ale ich to jebie z wiadomych powodów. No też nie umię tego zrozumieć że na stadionie nie możemy się zachować najpierw pierdolą że czekają na tyn mecz przez tyle czasu a potem takie rzeczy , no patologia a potem się dziwią że transferów nie ma jak nie ma sponsora lub stadionu idiotyzm z takimi to pod mur i rozstrzelać w pizdu !!!. Mam nadzieje że te dwa tygodnie przerwy bo teraz dwa wyjazdy zastanowisz się i zmienisz swoją decyzje i pójdziesz z ekipą na Balkon i na spiel bo każdy z nos chodzi dla klubu dla siebie dla tRadycji a nie dla takich imbecyli . Z Sportowym PozdRowieniem Ama !!!!!!
przykro mi to stwierdzic ale zgadzam sie z Toba w całej rozciaglosci... moze nie przestane chodzic na mecze bo chodze dla klubu ktory kocham i jest dla mnie wszystkim ale napewno teraz inaczej patrze na sprawy zwiazane z klubem
PS. przepraszam za wczoraj Mulan z naszej strony to bylo głupie i gowniarskie sorry.. wiesz o co chodzi
Panowie musimy się jakoś spotkać i się nakurwić to jest chyba jedyna prawidłowa decyzja żeby wyjść z tego dołku !!!!!!! Kto za ?
Z tego co wiem to wyjazdu na Lechie niby nie ma być na 80%. Lechia nie chce dac biletów albo cos w tym styluu kurwa pzpn powinienem karać zamykaniem stadionu za takie odpierdalanie wobec gościi !!!!!
Może to ktoś potwierdzić na 100% ze nie ma wyjazdu !!!
Administrator
mozecie zapomniec o meczu z wsiurami z wodzisławia
Balkoniarz
wyjazdu na lechie teoretycznie nie ma dla tak zwanego szerszego grona... jedzie ekipa... chodz i tak nie wiadomo czy dotra.
Co do derbów..zgadzam się iż to co miało miejsce w przerwie meczu było nie na miejscu.
Ludzie za to odpowiedzialni.. nie będę wymieniał. ale sadze ze każdy ich tu zna, miedzy innymi właściciel niebieskich. i wielu innych.. Twierdzili ze miało to być podziękowanie dla zarządu... Tylko kurwa dlaczego podczas takiego meczu i w takiej formie?? Możemy tylko w pewnym sensie dziękować ze zabole to po trochu tchórzliwa grupa.. i tak jak było to u umówione nie wybiegli na bieżnie... a możne porostu okazali trochę rozsądku i wiedzieli jakie możne to mieć konsekwencje??