Administrator
Wezmy udzial w familiadzie ! wygramy kase ! te wlasnie leci kto chetny ?
takie 19stolatki wygraly dzisiaj 12 tys, a jeszcze 2 odcinki przed nimi !!!! jademy1 !!!!
Administrator
Kacza napisał:
a ocb ;> mozesz jasniej ??
zbierzemy 6 osob, pojdziemy do Familiady, do kibicowania nie bedziemy sie przyznawac... i wygramy ze 30 tys
z naszym intelektem to co najwyzej "czy jestes madrzejszy od 5 klasisty"
ps.jakby mi sie chcia³o to bych juz dawno milion u huberta zgarna³ ... <ziew>
Jabol napisał:
hehe co wszyscy maja z ta familidia u mnie na uczelni tez kolesie sie szykuja na to hehe xD mowia ze ktos przejdzie milinerow na necie to awansuje do ich teamu
ale na banii ?? bo jak ja to nie ma problemu
Administrator
nie chcecie po 5 tys na lebka ;/ to nie
Administrator
ja, sluz, jabol, kacza jeszcze dwoch !
Balkoniarz
jo sie tez pisza na to
Administrator
:piwo:wy¶lemy zg³oszenie! nazwiemy sie, koledzy z liceum nie bedziemy nic mowic o Ruchu ani ¦l±sku bo siara
juz mi sie to marzy
Karol Strasburger: Witam przeciwna druzyne Kolegów Z Liceum, g³ow± rodziny jest Marcin, Witam Cie
Ja: Witam
Karol: Sk±d jestescie? Prosze przedstaw rodzine
Ja: Jestesmy z Suwa³k, obok mnie moj kumpel Tomek obok Tomka nasz kumpel Marcin obok Marcina nasz kolega Damian obok Damiana nasz kolega Jabol obok Jabola nasz kolega Amadeusz
Karol: Witam was wszystkich serdecznie, moze pytanie do Amy, czym sie zajmujesz obecnie
Ama: Obecnie studiuje w syfnowcu germanistyke, a ogolnie to pije i zajmuje sie dobra bani±
Karol: Aha... itd itp..............................................
Karol: panie Tomaszu, czym sie pan zajmuje na co dzieñ, napisa³ pan ¿e pana hobby to : wêdkarstwo? to bardzo rzadkie hobby - czy to prawda?
Jo: Nie.. ale co mia³em wpisaæ - ¿e lubie sie najebaæ i wydupcyæ ma³olate?
jo siê ty¿ pisza : D szalalalala ale do mnie tylk zryte pytania tzw baniowate