Kazdy chyba stwierdzi Debiut FcB w propagowaniu Ruchu jest udany wiec czas powoli myslec nad rozleklamowaniem nastepnego meczu czyli z Wisla . Dawac pomysly
Administrator
cos fest oryginalego ! zeby wszystkim szczena opadla !!!!!! myslec !!!!!! oprawa przed meczowo !!!!!!
Balkoniarz
panowei mom nadzieja ze tymczasowy balkon.. to ten na gornym tauzenie.. ole stadionu...
W ramach oprawy przed meczowej... saletra= cukier= niebieski proszek i ³adny efekt;D
A co to transparentu.. to poczekejcie do jutra ;D
Balkoniarz
Zeby p³otno by³o krótsze niz poprzednie.. ale za to zeby by³o wyzsze...
Wtedy mamy z pania Administratorow±... fany pomys³
Administrator
ulotki to dobry pomysl ale trzeba sie zastanowic czy te 100 zlotych ktorego narazie nie mamy nie byloby lepsze na cos bardziej dajacego efekt.
pozatym skad ta stowa wezmiemy? a te plotno to malutkie... te na trans mialo 750x120 cm
Balkoniarz
Panowie...
Ulotki- dobry pomys³.. ale my¶la ze to troszke duzy wydatek.. biorac pod uwage ze watpliwe zeby kaZdy z zarejestrowanych uzytkownikow.. sie sciepno³.
Mo¿na z tym poczekac
P³otno- licze ze do projektu potrzeba p³otna o wymiarach: Wysokie 170cm
D³ugie na 400cm.. da sie zrobic??
farbki"spreje" momy.. a docpepna teroz swoje farby po potrzebna beda...
Plac.. Mlan czy mozna by to malowac u Ciebie na placu?? 0 przypadkowych ludzii swiat³o jest
I ostatnia mysl.. zeby przez okres przerwy zimowej kozdy odciepywo³ do wspolnej skarbony po 4 -5 s³oty na tydzien.. to chyba nie duzo... co daje 60 z³oty przez przerwa zimowo.. liac przez dajmy na to 10 ludzi 600 z³oty?? to juz konkretna kwota
Administrator
batoRyfans napisał:
Panowie...
Ulotki- dobry pomys³.. ale my¶la ze to troszke duzy wydatek.. biorac pod uwage ze watpliwe zeby kaZdy z zarejestrowanych uzytkownikow.. sie sciepno³.
Mo¿na z tym poczekac
P³otno- licze ze do projektu potrzeba p³otna o wymiarach: Wysokie 170cm
D³ugie na 400cm.. da sie zrobic??
farbki"spreje" momy.. a docpepna teroz swoje farby po potrzebna beda...
Plac.. Mlan czy mozna by to malowac u Ciebie na placu?? 0 przypadkowych ludzii swiat³o jest
jaki projekt o co ³azi ? najpierw moze bys przedstawil pomysl kongresowi ? nie jestes tutaj sam
Balkoniarz
mam z Kasia troszke inny projekt... niz ten co by³.. ale podobny;)
I bardziej widoczny;) dorwia skaner i wciepna
Balkoniarz
batoRyfans napisał:
Zeby p³otno by³o krótsze niz poprzednie.. ale za to zeby by³o wyzsze...
Wtedy mamy z pania Administratorow±... fany pomys³
mam z Kasia troszke inny projekt... niz ten co by³.. ale podobny;)
I bardziej widoczny;) dorwia skaner i wciepna
mamy fany plaan..??? hhmmm...A CO TO ZA PLLLAANN...? mnie w to nie mieszaj ja nic nie projektowalam ani nie ustalalam
Ostatnio edytowany przez Administratorowa (2008-11-19 16:45:03)