Administrator
KTO MA DOSTEP DO KSERO CZARNO BIALEGO !?!?!?!?!?!?!?!
KTÓRY PLAKAT WYBIERAMY !?!?!?!?!?!?!?!
ŚCIEPA NA TAŚMA !!!!!!!!!!!!!!!!
I OBKLEJOMY CHORZÓW !!!!!!!
Balkoniarz
Pierwszy plakat?? najbardzioej za mna przemawio
no to panowie trza sie spotkac i działamy
Balkoniarz
jo jest za pierwszym...ale zrobił bym wszystkie..
Administrator
jakby kazdy dol 2 zlote, zamiast na tanie piwo dac do FCB, zrobilibysmy transparent zapraszajacy na szpil! i nasz transp wisilaby nad DTŚ !!
COŚ W STYLU:
WSZYSCY NIEBIESCY NA MECZ !
RUCH - LEGIA POKAŻMY ŚLONSKIE CHARAKTERY !
STADION ŚLĄSKI, 21.11.08 GODZ 20:00 !
kto wciepuje do puszki? moga wylozyc a w sobota mi oddacie! tylko kto sie deklaruje ze da?
JA DAJE 5 ZETA !!!!!!!!!!!
Balkoniarz
jo dom 3 złote...
jak zobaczylem ten pierwszy plakat to mi sie dziwnie skojarzyl.... 2 jak dla mnie...
jo 5 moga dac
Jo jest za tym żeby zrobić plakat Ruch Legia i podpis FC.BALKON ZAPRASZA to by była zajebista reklama :D :D :D: D :D a 5taka i tak się do ciepna ino co o tym myślicie ????????
5 odemnie jak co
Panowie a z tym transem to nie lepiej " sobie pozyczyc " takie reklamy jak czasem wisza wlasnie na takich plotach i mostach ( Pacan > skalka - "jestem nie ma mnie" ) i na niej napisac od drugiej strony ?
ps
a co do plakatu to tylko drugi bo na czarno bialym ksero pozostale beda w chuj nie czytelne
Ostatnio edytowany przez Kacza (2008-11-15 15:04:18)
ama juz nie za duzo pomysłów na raz bo nic nie wyjdzie kurwa spokojnie ;d narazie realizujemy plan mulana z transpem ;p pozdro
ps. uzbieroł 20zł, 15 legia 5 na fcb
Slozz trudno tylko do plakatu do pisać zaprasza FC.BALKON i wydrukować na ja <brawo> za myślenie !
Administrator
NARAZIE 30 ZŁOTYCH !!!!!! DZIAKOL WCIEPUJ !
Balkoniarz
Zeby nie było zech jest zyd;p Zamiast tej 3 dom 5;p wkoncu na szczytny cel co nie ;D
A co do "zaporzyczenia" reklamy i wykorzystac druga strone ;D
Moze byc...
ALe panowie KONKRETY...
KIEDY i GDZIE
bo narazie w głebokiej dupie jestesmy...