Administrator
Witam na forum naszego balkonu, je¶li macie jakie¶ propoyzcje dotyczace zmian na nim piszcie tu.
Administrator
misiu napisał:
fajno sprawa:D kto je robil ?
jo
No to mam takie pytanie w temacie Obstawianie. Tako propozycja zapewne niektorzy z Was obstawiaja na zywo mecze i nie tylko z polskiej ligi. Chodzi mi o to ze np. mozna by bylo wrzucac kto mo jakies pewniaki na weekendy albo np. ktos do jakis kupon co chciolby poscic na weekend a reszta moze podpowiedziec albo cos. Bo czasem ktos wie o jakis kontuzjach albo o czyms o czym inni moga nie wiedziec Ktos np zno lepiej wlosko liga albo hiszpansko . Mom nadzieja ze wiecie o co mi chodzi ;P pozdRo:piwo:
Administrator
Jabol napisał:
No to mam takie pytanie w temacie Obstawianie. Tako propozycja zapewne niektorzy z Was obstawiaja na zywo mecze i nie tylko z polskiej ligi. Chodzi mi o to ze np. mozna by bylo wrzucac kto mo jakies pewniaki na weekendy albo np. ktos do jakis kupon co chciolby poscic na weekend a reszta moze podpowiedziec albo cos. Bo czasem ktos wie o jakis kontuzjach albo o czyms o czym inni moga nie wiedziec Ktos np zno lepiej wlosko liga albo hiszpansko . Mom nadzieja ze wiecie o co mi chodzi ;P pozdRo:piwo:
Jasne dobry pomys³ za³óz temat "Pewniaki" albo jak tam chcesz i kazdy tam bedzie wkleja³ typy ino dobre maja byc !
zastanawiam sie nad zalozeniem trzeciego forum " HASIOK " zeby wlasnie byly w nim tematy jak np. " smieszne , teksty rycie itd.. " " antysympatia klubowa" ? co Wy na to ? zeby nie mieszac powaznych spraw z ryciem
wez stworz hydepark i tam to wciepnij
Mulan forum jest ukryte ? czy kazdy moze przegladac ? jak nie jest to przydalo by sie je ukryc bo nie kozdy musi czytac sprawy FCB ;p
Administrator
Kacza napisał:
Mulan forum jest ukryte ? czy kazdy moze przegladac ? jak nie jest to przydalo by sie je ukryc bo nie kozdy musi czytac sprawy FCB ;p
jest ukryte tylko dla nas, wrêcz intymne