jezeli juz chodzimy na spiele , razem pijemy , razem dupczymy. to mozna by sie powoli (powtarzam) "powoli" wziasc za namawianie ludzi do uczeszczania z nami , rejestracji na tym forum etc. na poczatek namawianie kumpli ale nie takich Chuckow Norrisow na jeden spiel, tylko "normalnych". pewnie czesc z nowych osob sie wkreci i zacznie z nami lazic "bo bedzie miala z kim". pewnie czesc z was nie myslala o tym ze na naszym pokoleniu teraz spoczywa podtrzymywanie i pielegnowanie tradycji . naprawde chcialbym zeby ten FC nie pociagnal do 19kolejki czy do konca sezonu ale cisneli my dalej i poszerzali swoje grono. za jakis rok/dwa pomyslec o koszulkach. na sam dobry poczatek jestem za tym zeby zrobic zbiorke pieniedzy i jedna osoba moge byc to JA wplaci te pieniadze na NU oczywiscie za posrednictwem forum niebiescy.pl. FCB bedzie widnialo na liscie tych ktorzy wspomogli Ultrasow.
pozdro i podsowac pomysly. chcialbym zeby ten temat byl serio powazny a nie w stylu zeby sie tatuaz na czole zrobic. pozdRo
Zajebisty temat Bercik )) . Co do koszulek zajebista sprawa --> Mulan chyba może coś na ten temat więcej powiedzieć , jedna mi chłopaki skombinowali na 20 urodziny dzięki chopcy wisieńki wymiatają <Lol>. Myśle że symboliczne 20zł na każdą kolejkę u nos szło by wpłacić na oprawę. Co dwa tydnie te 2-3 zł jo wiem że to jest jedno piwo a nie którzy by powiedzieli dwa donery
<lol> ale to chyba każdy się może odpuścić
a wątroba będzie zdrowszo !!!
Ostatnio edytowany przez ama (2008-10-26 12:37:06)
Administrator
piechur ! swietny pomysł z ta zbiórką na NU zgadzam sie z Toba w 100% ! zmienie nazwe tematu na cele i zadania FCB
? jednym z celow bedzie namawianie ludzi na przyjscie na szpil ! a jak wciepniemy od osoby 3 zlote co 2 tygodnie! to sie swiat o nas troche dowie, tylko co godac jak ktos sie spyto co to je FC Balkon ?
Pozatym mysle ze moglibysmy sie zajac tez robienie jakis transparentów na mosty lub plakatów zachecajacych do przyjscia na szpil i !!!
Koszulki to sprawa jak najbardziej otwarta, mam takie mozliwosci ale mysle ze jeszcze troche czasu na to mamy, oczywiscie wiaze sie to z kosztami!
PozdRo myślący balkoniaRze !
Balkoniarz
mulan swietno mysl tymi koszulkami,plakatami-itp. jo jest za
Balkoniarz
http://i34.tinypic.com/2emld9w.jpg --->Przód
http://i35.tinypic.com/2lm4a5i.jpg ---> Tył
takie pomysły Dawać swoje
Ostatnio edytowany przez batoRyfans (2008-10-26 14:20:00)
Administrator
batoRyfans napisał:
http://i34.tinypic.com/2emld9w.jpg
http://i35.tinypic.com/2lm4a5i.jpg
takie pomysłyDawać swoje
spokojnie najpierw sie okreslic musimy, a pozniej takie sprawy jak koszulki, bo jak bedziemy robic wszystko w takim tempie to za 2 tygodnie sie to rozleci wszystko, pozdRo
Balkoniarz
no lajtowo... ale pomysł zawsze mozna dać
Wszystko pieknie ladnie zbiorki na UN itp tylko nazwa FC Balkon jest dobra miedzy nami a jak juz mamy wyjsc na swiatlo dzienne to przydalo by sie zmienic bo potem beda robic FC Piwnica itp itd , ale to ino moje zdanie
Kacza napisał:
Wszystko pieknie ladnie zbiorki na UN itp tylko nazwa FC Balkon jest dobra miedzy nami a jak juz mamy wyjsc na swiatlo dzienne to przydalo by sie zmienic bo potem beda robic FC Piwnica itp itd , ale to ino moje zdanie
Tak samo zaczynali kibice RUCHU z kaliny jak kiedys gRajki biegali po Wembley. FC Balkon narazie miedzy nami ,nikt nic nie wie. Forum jest kolejnym krokiem w przod. Nad zmiana nazwy mozna pomyslec jak zrobimy niezla ekipe. Oczywiscie nie zadna "spoRtowa" bo takowe juz sa a do takich nie bd kryl duzo duzo nam brakuje . Na dobry poczatek :
- zbiorka co miesiac na NU
- drukujemy plakaty "na wlasna reke"
- sciepa na spray, przescieradlo i np. trans na DTŚ
DLA MNIE SATYSFAKCJA BEDZIE OGROMNA dla reszty pewnie tez. wkoncu po to jest sie kibicem. takie niby "pierdoly" a naprawde dla klubu bedzie to duzo.
w niedalekiej przyszlosci zmiana nazwy, koszulki etc. Polekku chopy bo jutro nikt na tamtem swiat sie nie wybiero. Nie od razu Rzym zbudowano postawili stodola , pozniej kolumna a za 100lot Coloseum. My tez malymi kroczkami do przodu
Ekonomia chopy i racjonalne myslenie
narazie nie robmy zadnych projektow koszulek czy innych bluz. pomysly piszmy w tym temacie a jak ktos ma pomysl na dany spiel to pisac w odpowiednim temacie. wkoncu czlonkowie FC na poziomie to niech i foRum bedzie na poziomie.
Ostatnio edytowany przez pyehuR (2008-10-26 16:51:51)
panowie nie nerwowo narazie to myślcie o tym żeby sie fajnie najebać w dobrym towarzystwie i żeby Ruch wygrał a z czasem sie rozwiniemy jak kurwa dywan
lololo wiecej baniiiii
pozdRo
Balkoniarz
Co do sprayu i przescieradła... git pomysł.. ale własnie miejsce umiejscowenia powinno byc takie by jak najwiecej ludzi to widziało.. ale także zeby delikatnie burzyło spokoj gejów z katowic ;D
Administrator
pyehuR napisał:
Ekonomia chopy i racjonalne myslenie
tez to studiujesz?
powinnysmy wyjsc z inicjatywa ZEWNETRZNĄ, NU jest inicjatywa wewnetrzna bo dzialaja na meczach, dzialajmy poza meczami, promując itd...
Projekty dobra sprawa żeby powolutku się z tym cipciać wszystko wrzucać na forum od tego je momy każdy projekt napewno będzie brany pod uwaga nawet ten najgłupszy z każdym słowem będziemy się liczyć a jak będziemy sie z tym szybko pierdolić to wiadomo co z tego wyjdzie . Co nagle to po diable . POzdrawiam F.C Balkon !!!!!!!!!!! Widzew&Ruch
Balkoniarz
PANOWIE CO Z TYMI POTENCJALNYMI CZLONKAMI;)?? MAM 2-3 CHETNYCH DO TEGO TYPU PRZEDSIĘWZIĘCIA;) A KOSZULKI WLASNE... MULAN MA MOZLIWOSC NADRUKU;) MYSLE ZE W ILOSCU HURTOWEJ BYLY BY JAKIES ZNIZKI;> MOZE JAKIES -10%??
Administrator
batoRyfans napisał:
PANOWIE CO Z TYMI POTENCJALNYMI CZLONKAMI;)?? MAM 2-3 CHETNYCH DO TEGO TYPU PRZEDSIĘWZIĘCIA;) A KOSZULKI WLASNE... MULAN MA MOZLIWOSC NADRUKU;) MYSLE ZE W ILOSCU HURTOWEJ BYLY BY JAKIES ZNIZKI;> MOZE JAKIES -10%??
nie nadruku a haftu taki jak na bluzach